Jakotec-Pro myyntiedustaja

Oletko seuraava Jakotec-Pro myyntiedustaja?
Etsimme LVI- ja/tai rakennusalan ammattilaisia tehokkaaseen ja tuottavaan myyntityöhön koko Suomen alueelle sekä Eestiin ja Pietariin.

Jakotec on vesikiertoisen lämmityksen ja jäähdytyksen sekä käyttöveden keskus- ja ohjausjärjestelmien ammattilainen. Valmistamme urakoitsijoiden asennettaviksi keskukset Äänekoskella ja myymme niitä koko Suomessa, hiukan myös ulkomailla.

Sinä olet alueesi Jakotec-Pro ammattilainen, joka avustaa suunnittelijoita, opastaa kohdetarjoukset tekeviä urakoitsijoita, toteuttaa kaupat, koluaa työmaat ja opastaa asennuksissa ja kouluttaa huoltomiehet. Työsi huippuhetkiä ovat tarjous, tilaus ja toimitus.

Olet ulospäin suuntautunut, myyntihenkinen, omaat oman yrityksen tai olet omasta yritystoiminnasta kiinnostunut. Hallitset rakentamisen eri vaiheiden haasteet, lisäksi tunnet entuudestaan rakennusalan asiakkuuksia sekä kykenet myös luomaan uusia asiakkuuksia.

Maksamme palkkion menestyksestäsi provisiona.

Tervetuloa tehokkaiden ratkaisujen pariin.

Laita yhteystietosi ja ammatillinen historiasi osoitteeseen sami.salmela@jakotec.fi tai soita Sami Salmela puh. 0400 548 315.

 

 

Jakotec-Pro - Tehokkaat Ratkaisut