Jakotecin tehokkaat talotekniikan ratkaisut säästävät aikaa ja rahaa

Tuotevalikoimastamme löytyy vakioidut perusratkaisut, jotka ovat tilaajan tarpeen mukaan sisällön osalta valittavissa.

Lattiakeskukset ovat olleet ratkaisumme 20 vuoden ajan, ne ovat Jakotec Oy:n perustuoteratkaisuja. Lattiakeskukset ovat asennettavissa myös seinärakenteisiin, jos lattia-asennus ei ole mahdollinen.

Talotekniikkaelementti on pääsääntöisesti suunnattu asuinkerrostalorakentamiseen, mutta on hyödynnettävissä myös muussa rakentamisessa. Talotekniikkaelementti sijaitsee porraskäytävätilassa, josta jakelutekniikka asuntokohtaisesti. Tämä mahdollistaa helpon huollettavuuden ja vaihdettavuuden.

Hajautetut energiaratkaisumme tarjoavat uuden ajattelutavan talotekniikan toteuttamiselle. Perinteinen 5-putkijärjestelmä muunnetaan 3-putkijärjestelmäksi, tämä antaa huomattavat energia- ja kustannussäästöt. Hajautetussa energiaratkaisussa lämmin käyttövesi tuotetaan toisiopuolen lämmitysjärjestelmää käyttämällä. Käyttäjä tai asukas itse päättää kuinka paljon käyttöveden energiaa hän kuluttaa, energiankulutus voidaan mitata asunto- tai tilakohtaisesti. Jakotec WH-keskus poistaa E-lukulaskennasta kokonaan käyttöveden kierron ominaispituus-kertoimen. Tällä ratkaisumallilla on huomattava vaikutus energiankulutukseen ja E-lukuun. Ratkaisussa ei ole varastoitavaa lämmintä käyttövettä, tämä poistaa legionella-bakteeririskin. Lämmönvaihtimen kalkkiutumisriski on myös minimoitu sillä lämmönvaihdin viilenee heti kun lämpimän käyttöveden tarvetta ei ole.

MTI-Ejektoriventtiili tarjoaa korjaus- ja uudisrakentamiseen lattialämmitysmahdollisuuden patterilämmitysjärjestelmästä. Ejektoriventtiili on "shunttiryhmä" ilman erillistä pumppua ja toimiventtiiliä. Ejektoriventtiili on kytkettävissä suoraan patterilämmitysverkostoon tai patterilämmitysjakotukkiin. Ejektoriventtiilikeskus sisältää myös erillisen termostaattiventtiiliohjauksen.

Vesimittariryhmä on valmis vesimittarikeskus, joka voidaan asentaa uudis- tai korjaus-rakentamiskohteeseen.

PlastCut-leikkurilla voidaan tehdä eristelevyihin valmiit asennusurat putkistoille, PlastCut-leikkuri on nopea ja siisti työväline.

 

tuotekuvia